'Heistse Berg', een assistentiewoning, da's slim gezien!

Een assistentiewoning op de Heistse berg, een plek waar je als senior zelfstandig kan blijven wonen in een leuke omgeving en met een helpende hand in de buurt.

lees meer

A perfect night & day

Zachte handdoeken, kleurrijke badjassen, warm bedtextiel, een mooi tafelkleed, geurige zeepjes, kaarsen of huisparfums, ... 

lees meer

Beleggen als vennootschap

Door als vennootschap te gaan beleggen kan u uw geld net zo hard laten  werken als uzelf én u hoeft uw geld niet eerst uit de vennootschap te halen. Bovendien kan beleggen ook fiscaal interessant zijn!

lees meer

Luxe-appartementen in Heist-centrum

Op zo'n 50m van de Bergstraat staan volledig afgewerkte appartementen te koop in een prachtig nieuwbouwproject met 6 appartementen.

lees meer

Een eigen woning, hoeveel kost dat nu eigenlijk?

De baksteen in de maag, typisch Belgisch. Vaak is het beter vooraf een globaal idee te hebben van het budget dat u kan spenderen. Het  maakt de zoektocht een pak makkelijker en realistischer!

lees meer

Heist Wandelt naar Scherpenheuvel

Op 15 augustus lopen alle Heistse wandel- en loopwegen naar Scherpenheuvel! Met het gezin, een aantal vrienden of als teambuilding, de sportieve bedevaart naar Scherpenheuvel wordt onvergetelijk!

lees meer

Nieuwe avonturen tegemoet

Een lege smartphone is een drama als je onderweg ben. Met een powerbank op zoek heb je altijd en overal energie op zak.

lees meer

Een tuin die zoemt van leven

Laat het krioelen van leven in de tuin want insecten zoals vlinders, bijen, kevers, hommels en allerlei andere kleine diertjes, vervullen een erg belangrijke rol in de natuur.

lees meer

Duurzame Heistenaars

De organisatie ‘Duurzame Heistenaars’ probeert Heistenaars wat duurzamer te laten leven. Ze voeren acties rond duurzaamheid, leefmilieu en het klimaat en doen heel wat onderwerpen eens wat extra in het oog springen.

lees meer

Laat uw geld renderen

Het is altijd het goede moment om te beginnen met beleggen. Dus begin vandaag! Op maat van uw eigen mogelijkheden kan er haast à la carte een beleggingsplan opgesteld worden zodat dit ook voor u haalbaar wordt.

lees meer

Het Heistse dialect herleeft

Twee geboren en getogen Heistenaars bundelden vertelselkes in een boek dat geschreven werd in de taal die hen na aan het hart ligt, het Heistse dialect.

lees meer

Expo: This is the sound of C

Wie in deze bizarre tijden toch wat cultuur wil opsnuiven kan nog tot 30 mei 2021 terecht in Cultuurcentrum Zwaneberg voor een expo met veel keramiek maar ook schildereske tapijten.

lees meer

Horloges, dag en nacht in beweging

Een horloge, het is een van die voorwerpen die ons nauw aan het hart liggen … de onderdeeltjes ervan zijn constant in beweging en leggen op hun manier duizenden kilometers per jaar af.

lees meer

Schitterend ingekaderde kunstwerken

Tijdloos genieten van mooie kunst. Bij Kaderke kan u werkelijk alles op een zéér kwalitatieve manier laten inlijsten, een kunstwerk, een leuke tekening, andere waardevolle herinneringen.

lees meer

Pensioensparen, geniet van de voordelen nu en later

Lijkt het pensioen nog een ver-van-mijn-bed-show? Het is echter geen overbodige luxe om nu al eens na te denken hoe u een extra, aanvullend pensioen kan opbouwen.

lees meer

Op cadeautjesjacht in Heist-centrum

It’s the most wonderful time of the year … In de Bergstraat zorgen betoverende sfeerverlichting, feestelijke etalages en sfeervolle kerstdeuntjes alvast voor de eindejaarssfeer!

lees meer

Magie bij je thuis

In Cultuurcentrum Zwaneberg kunnen we nog even niet terecht maar ze blijven creatief en stellen tijdens de kerstvakantie tal van online activiteiten zoals een magische show met Kim Dèrvan.

lees meer

Geef je (t)huis een originele schwung

'Shood', de gloednieuwe, sfeervolle conceptstore combineert houten meubeltjes met leuke interieurspulletjes in Scandi-Boho stijl die van je huis een echte thuis kunnen maken.

lees meer

Een zorgeloze toekomst voor uw erfgenamen

Denkt u soms ook na over wat er met uw vermogen zal gebeuren als u er niet meer bent? Successieplanning heeft niet altijd met geld te maken maar zeker ook met gemoedsrust.

lees meer

De sociale kruidenier

Wekelijks vinden gemiddeld zo’n 100 gezinnen of alleenstaanden de weg naar de Sociale Kruidenier, een antwoord op de steeds groter wordende vraag naar een kwaliteitsvol en lokaal alternatief voor noodhulp.

lees meer

Tournee Minerale

Een glaasje wijn bij het eten, een pintje na het sporten, ... het hoort bijna bij onze dagelijkse routine. In februari is er Tournée Minerale, een maand zonder alcohol ... doe je mee?

lees meer

Winters wandelen

Of het nu regent, vriest of sneeuwt, wandelen kan altijd. Je warm aankleden om een frisse neus te halen en achteraf op te warmen met een glaasje of iets lekkers: zalig.

lees meer

Happy Halloween

Griezelen met uitgeholde pompoenen, heksen en spinnen ...

lees meer

Investeer nu nog in je zaak

Door enkele belangrijke veranderingen in de vennootschapswetgeving die er in 2020 zitten aan te komen, is het misschien een goed idee om nog voor het einde van het jaar een investering te doen.

lees meer

De smaak van het Oosten aan huis geleverd

Geen zin of tijd om te koken? Heist Delivery brengt Oosterse gerechten tot aan je deur. Kiezen, bestellen en smullen … Kan het comfortabeler?

lees meer

Bescherm je gsm of smartphone

Kan jij je smartphone nog missen? Geef toe, als we hem op de grond laten vallen of erger nog, in het water is dat een regelrechte ramp.

lees meer

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

De Heistse Pijl pakt dit jaar uit met een goedgevulde vierdaagse. Vanaf donderdagavond 20 juni tot zondag 23 juni kan je naast een flinke dosis sport ook een feestje en comedy verwachten.

lees meer

Cosmedics voor huid, lichaam en haar

Er goed uitzien is onderdeel van je goed in je vel te voelen en soms heeft je lichaam daar wat extra hulp bij nodig.

lees meer

Ziggy's Garage

Oorspronkelijk een kraampje op evenementen maar nu ook een winkel aan de voddenmarkt in Heist-op-den-Berg.

lees meer

Welke zijn de seizoensgroenten van het moment?

Koken volgens de seizoenen ... Benieuwd welke groenten in april en mei op hun best zijn?

lees meer

Het historische hart van Heist

Een uitgestippelde wandeling van ongeveer 4km leidt je over en rond de Heistse berg en pauzeren doe je in een van de gezellige cafeetjes.

lees meer

Voddenmarkt in Heist

Elke zondag is het rommelmarkt in Heist-op-den-Berg. Deze markt, die plaatsvindt in enkele zijstraten van de Bergstraat is ver bekend. Je vindt er prullaria, mooie antieke stukken, planten, groenten en fruit, kippen, konijnen en andere dieren.

lees meer

Water- en uitkijktoren

Genieten van prachtige vergezichten vanaf de uitkijkgaanderij in de watertoren bovenop de berg.

lees meer

Heemmuseum 'Die Swane' & Radiomuseum

De regionale geschiedenis en de geschiedenis van de radio onder hetzelfde dak.

lees meer

Treinmuseum

In het treinmuseum ontdek je heel wat schaalmodellen van bekende treinen en de betekenis van de trein doorheen de geschiedenis.

lees meer

Cultuurcentrum Zwaneberg

Een voorstelling meepikken? In het gevarieerde programma vind je vast iets naar jouw smaak.

lees meer

Logeren in het groen of in het centrum

In Heist-op-den-Berg is er voor ieders smaak en budget een geschikt logeeradres. Rustig, bruisend, huiselijk of luxueus ...

lees meer

Natuurpracht in De Averegten

Even het bruisende centrum inruilen voor wat groene natuurpracht? In De Averegten is het genieten van zonsopgang tot zonsondergang.

lees meer

Week van de Vrijwilliger

Vrijwilligers zijn supertalenten! Daarom worden ze van 23 februari tot 3 maart in de bloemetjes gezet tijdens de 33ste Week van de Vrijwilliger.

lees meer

Geef stof geen kans

De nieuwe stofzuigers van AEG combineren de kracht en prestaties van een traditionele stofzuiger met de eenvoud van de draadloze varianten waardoor stofzuigen kinderspel wordt.

lees meer

Vooruitblikken naar volgend voorjaar

In de lente dragen we onze zonnebril halverwege de neus en kijken we parmantig over de glazen van ons vlindermodelletje heen …

lees meer

Verleidelijke feestdagen

Gezellige pyjama's, stijlvol herenondergoed, schattige slaapkleedjes of warme kamerjassen onder de kerstboom?

lees meer

De hervorming van het erfrecht

Op 1 september 2018 treedt het nieuwe erfrecht in werking en vanaf dan krijgen mensen een grotere vrijheid om reeds voor hun overlijden hun nalatenschap te regelen.

lees meer

Betaal op vakantie even makkelijk als thuis

Op vakantie moet je al je zorgen aan de kant kunnen zetten. Met deze tips betaal je op vakantie even makkelijk als thuis en ga je zorgeloos op vakantie.

lees meer

Gezond afslanken met natuurlijke producten

Tijdens de zomer is onze kleding net iets minder verhullend dan tijdens de wintermaanden. Is jouw lichaam al summerproof of voel je je nog wat onzeker?

lees meer

Op huizenjacht?

De aankoop van een huis of een appartement behoort tot de belangrijkste keuzes in uw leven. En dan is het maar best dat ook het financiële plaatje klopt.

lees meer

Er hangt wat in de lucht ...

Heb je ook dit jaar weer prijs? Niezen, snotteren, jeukende ogen, ... pollen kan je helaas niet vermijden maar je kan allergie en irritatie wel op een doeltreffende manier aanpakken.

lees meer

Iedereen kan beleggen

In ons land staan miljarden euro’s op spaarboekjes en toch durven velen de stap naar de beurs niet te wagen. Is beleggen té ingewikkeld, tijdsrovend en risicovol?

lees meer

Lentekriebels

De lente komt eraan … we zien het zonnetje wat vaker schijnen, de vogeltjes fluiten en al heel wat bloemen steken hun kopje op. Vijf redenen om van de lente te houden.

lees meer

Boexstaens Uurwerken & Juwelen, een nieuwe look

Veel licht, ruimere collecties en een mooi aanbod horloges en juwelen.

lees meer

Lente ... een gezonde start

Wie z'n lichaam echt een frisse start wil geven kan misschien eens nadenken over een ontgiftingskuur. Ook je lichaam verdient immers een lenteschoonmaak!

lees meer

My Funny Valentine

"Good morrow! 'Tis St. Valentine's Day, All in the morning betime, And I a maid at your window, To be your Valentine!" Over rozen, hartjes en stiekeme kaartjes ...

lees meer

Ondernemen begint bij de bank

Een gezonde dosis ambitie, doorzettingsvermogen en een sterk karakter, … het zijn de eigenschappen waar u als beginnend zelfstandige ongetwijfeld over beschikt.

lees meer

De 'nieuwe' Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kunnen we intussen al 15 jaar lang terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Peter & Christel vonden het dan ook tijd voor een restyling.

lees meer

Denk vandaag aan uw pensioen van morgen

Voor zelfstandigen ligt het wettelijk pensioen het laagst. Heel wat van hen bouwen dan ook een extra pensioen op en dat kan op verschillende manieren.

lees meer

De mooiste tijd van je leven beleef je bij Neos

Net of al een tijdje met pensioen? Zin in nieuwe uitdagingen, toffe ontmoetingen en heel veel gezelligheid? Dan is Neos vast iets voor jou.

lees meer

Vergeet Parking Vlinderstraat niet!

De ideale plek om te parkeren in Heist-centrum

lees meer

New in town: Shop for Geek

Merchandising van films, series, games, ...

lees meer

Speelgoedparadijs Elfjes en Draken

Origineel en leuk speelgoed dat bovendien nog eens educatief en kwalitatief is. Wil je een bezoekje brengen aan dit speelgoedparadijs?

lees meer

Wat doe jij met Pasen?

De paashaas komt eraan! Tijd om te genieten van een verlengd weekend, overheerlijke chocolade of een gezellige paasbrunch.

lees meer

Internationale Vrouwendag

Op 8 maart wordt er wereldwijd actie gevoerd tegen het sociale, wettelijke, politieke, morele en verbale geweld tegen vrouwen. Het motto van dit jaar: 'Solidarity is our weapon' 

lees meer

Hamburg in Heist

The burger, the myth, the legend! Originele, heerlijke hamburgers met superkrokante frietjes, wie kan daar 'neen' tegen zeggen?

lees meer

De luxe van werken in eigen streek

Werken in de eigen regio is een troef die ook de lokale werkgevers goed begrepen hebben. Misschien vind je wel een nieuwe job op de regionale jobbeurs in CC Zwaneberg.

lees meer

Nabije toekomstmuziek

De site van de gemeentelijke academies in Heist-op-den-Berg zal er over een paar jaar helemaal anders uitzien. Heists artistiek talent zal er zich ten volle kunnen ontplooien.

lees meer

Hartveilig door het leven

Wist je dat er in België dagelijks een 30-tal mensen een hartstilstand krijgt? De kans dat je hiermee rechtstreeks geconfronteerd wordt is dan ook niet onbestaande.

lees meer

Groot Heist in tijden van oorlog & bezetting (1939 - 1945)

Verhalen en getuigenissen over de sporen die het oorlogsgeweld achterliet in Heist-op-den-Berg.

lees meer

Serafijnbieren

Vanuit zijn passie voor speciaalbieren begon Achilles Van de Moer te experimenteren. Het resultaat proef je in deze lekkere streekbiertjes.

lees meer

The art of giving

Nog op zoek naar een ideaal geschenkje voor de eindejaarsdagen? Dan kan u uw cadeautjes dit jaar misschien eens een extra persoonlijke toets geven.

lees meer

Verwennerij voor je lichaam

Genieten van kwalitatieve verzorgingsproducten! Met de eindejaarsdagen vind je allerlei mooi verpakte geschenkjes of je kan het ideale verwenpakket zelf samenstellen.

lees meer

Stralende, verzorgde nagels

Mooi verzorgde nagels geven je onmiddellijk een goed gevoel. Doe daar nog een vrolijk kleurtje bij en je kan de wereld aan.

lees meer

Kinderwandelboek 'Van horen zeggen'

Lange geleden vertelden mensen elkaar verhalen, die volksverhalen werden gebundeld in een mooi boek met volksverhalen uit de Kempen en bijhorende wandelroutes.

lees meer

Bijzondere gasten op het dak van CC Zwaneberg

Het is geen geheim dat de solitaire bijen en honingbijen enorm onder druk staan de laatste jaren. Plaats jij ook bijenvriendelijke planten in je tuin of op je balkon?

lees meer

Weldaad voor de ogen

Een verbeterde hydratatie, een vermindering van lijntjes en rimpels en een huid die haar natuurlijke gloed terugkrijgt ... Bye bye donkere kringen en lijntjes.

lees meer

Pop-up Park

Een mooi ontwerp waarbij een dubbele staalstructuur de illusie wekt dat de gevel wordt opengeplooid en die tegelijkertijd het geraamte vormt voor de overdekte fietsenstalling.

lees meer

Zeg het met chocolade

Wist je dat er in chocolade een stof zou zitten die je verliefd zou doen voelen? Chocolade geven of chocolade krijgen is altijd een win-winsituatie.

lees meer

Vastgoed op latere leeftijd

Net wanneer je voldoende geld bijeen hebt gespaard krijg je bij de bank vaak geen interessante lening meer. Wat te doen met vastgoed op latere leeftijd …

lees meer

Vakmanschap aan scherpe prijzen

Een bril is veel meer dan alleen een hulpmiddel om scherp te zien, het is ook een accessoire dat mee jouw uiterlijk bepaalt.

lees meer

50 jaar Heists Kamertoneel

Een gezellig theater waar je in beperkte kring kan genieten van toneel en waar heel wat vrijwilligers seizoen na seizoen hun beste beentje voorzetten om leuke stukken te spelen

lees meer

De parkeerheld doet z'n werk

In Heist-op-den-Berg parkeer je nog altijd gratis maar vergeet je parkeerschijf niet tijdens het eindejaarsshoppen!

lees meer

Schitterende juwelen & horloges als cadeau

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht doe je bij Clem Vercammen altijd leuke ideeën op voor je verlanglijstje of vind je zeker een leuk cadeautje om zelf af te geven.

lees meer

Origineel speelgoed voor puur plezier

Ben je nog op zoek naar origineel speelgoed voor onder de kerstboom? Vergeet hier dan zeker niet even halt te houden voor een uniek geschenkje. Wedden dat je wat leuks vindt?

lees meer

Snoezige feestkleding

Een stoere, lieflijke, romantische, grappige of kleurrijke outfit? Ook kinderen horen te stralen tijdens de feestdagen en met de perfecte outfit lukt dat vast en zeker.

lees meer

Sfeervolle decoratie bij Mooi

Een 'Mooi' aanbod van allerlei tijdloze en elegante woonaccessoires, verlichting en ook kleine meubeltjes

lees meer

Hoorcentrum Aerts, de hoorspeciaalzaak

Er zijn meer mensen met gehoorproblemen dan u zou vermoeden, tot zelfs 20% van de Belgische bevolking. Het allerkleinste detail maakt al een wereld van verschil

lees meer

Comfortfood voor koude dagen

Wanneer het buiten nat en donker is, geven heel wat mensen de voorkeur aan comfortfood. Op zoek naar inspiratie?

lees meer

Een bestaande woning te koop?

Het verkopen van een woning is niet zo eenvoudig. Vooraleer je kan overgaan tot de verkoop van een woning moet er immers een hele papierwinkel in orde gebracht worden.

lees meer

Kunst op maat

Ben je op zoek naar mooie wanddecoratie? Dan is Kunst op Maat vast iets voor jou want je kiest alles helemaal zelf!

lees meer

Ruim zonneterras in het cultuurhart van Heist

Even pauzeren tijdens het shoppen, na een bezoekje aan de zondagse voddenmarkt, tijdens of na een voorstelling of zomaar tussendoor in Het Derde Bedrijf

lees meer

Verse Aziatische gerechten & Sushi

Al het lekkers van de Oosterse keuken, van wok met verse groenten, gegrilde vis- of vleesgerechten, Aziatische curry’s, zachte Thaise kip tot pikante scampi.

lees meer

Bescherm je oren tijdens de festivalzomer

Onbezorgd genieten van live muziek ... Maar zijn al die decibels die tijdens de festivals door de boxen knallen wel zo goed voor onze oren?

lees meer

Sociale kruidenier

De Sociale Kruidenier, een wel erg unieke buurtwinkel, verhuisde naar de kringwinkel van Heist-op-den-Berg. Zo'n 120 gezinnen of alleenstaanden vinden wekelijks de weg ...

lees meer

Puur goud op je huid

Bedek je deze zomer je huid met puur goud? Ideaal bij elke gelegenheid, op een feestje, op vakantie of zomaar … voor wat blingbling in je leven.

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier