Winterwandelen

Gezellig ingepakt in dikke truien en met een blos op de wangen kan je binnenkort weer de kilometers van de Winterwandelingen af stappen. Elf gemeenten (Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar) stippelden weer de mooiste wandelroutes uit langs bevroren vennen en door stille bossen. De verschillende deelgemeenten van Heist kan je ook verkennen tijdens een kroeg- en zoektocht waarbij je onderweg een aantal (ludieke) vragen en opdrachten oplost en tussendoor kan pauzeren in een  leuke kroeg. Je kan de winterwandelingbrochure en de brochures van de kroeg- en zoektochten ophalen bij Toerisme Heist-op-den-Berg. Wie aan 5 winterwandelingen deelneemt, maakt  bovendien kans op een mand boordevol streekproducten.

Toerisme Heist-op-den-Berg
Postweg 6, Heist-op-den-Berg
015 25 15 82

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier