Hannelore Simoens interviewt Marc Van Ranst

Het Riddergenootschap van Heist-op-den-Berg lanceert een nieuwe reeks lezingen en debatavonden, waarbij actuele thema’s aan het publiek gepresenteerd worden aan de hand van spraakmakende figuren en interessante interviews. De eerste avond belooft alvast een topontmoeting te worden met de man die de afgelopen twee jaar niet van het  televisiescherm weg te branden was en controversiële maar vaak ook realistische uitspraken niet schuwde. Op 6 mei maakt Marc Van Ranst zijn opwachting in Cultuurcentrum Zwaneberg.

Spraakmakende gast
In een uniek tijdperk waarin we reikhalzend uitkijken naar een zorgeloze zomer worden de vragen gesteld aan de man die de afgelopen jaren niet uit de actualiteit weg te denken  was. Los van de actuele situatie zal er in dit interview vooral gepeild worden naar de verhalen achter de cijfers en wordt samen met Marc Van Ranst teruggeblikt op wat ongetwijfeld de meest bewogen periode uit zijn leven zal zijn. De vragen worden gesteld door Hannelore Simoens, bekend van het VTM-journaal en sinds kort ook van het programma ‘De Verraders’. Na afloop krijgt iedereen een drankje aangeboden om na te praten.

De Orde van de Zwaan
Orde van de ZwaanIn het feestjaar 2008 vierde Heist-op-den-Berg zijn 1000-jarig bestaan. In alle deelgemeenten werd feest gevierd, het toenmalige koningspaar bracht een bezoek aan de gemeente  en activiteiten als Heist Loopt, de Heistse Pijl, de Bergconcerten en Heist viert Nieuwjaar kenden hun eerste editie. Het drijvende viertal achter de feestelijkheden, Johan Cluytens,  Jean-Paul De Bie, Cas Goossens en Bert Slaets, werd in mei 2009 als eerste ereburgers opgenomen in de Orde van de Zwaan, een ereburgerschap dat door voormalig  burgemeester Luc Vleugels in het leven geroepen werd. Paul Michiels en wijlen Gaston Durnez vervoegden de Orde in 2013 en Rik Torfs werd ereburger in 2016. 

Na een reeks succesvolle concerten nodigen de Ridders u na een periode van stilte in de coronaperiode van harte uit voor een nieuwe activiteit op vrijdag 6 mei. Wees welkom! Het belooft een boeiende avond te worden.

Hannelore Simoens interviewt Marc Van Ranst
Vrijdag 6 mei 2022 (20u30)

Blauwe zaal, Cultuurcentrum Zwaneberg
Basis 12 euro / VTK 2,40 euro
Meer info op www.zwaneberg.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

In de Ster Mode

Dames- & herenmode

lees meer

Speciale promoties Check het hier