Lentebar Moose

Zonnekloppen met vrienden, cocoonen met familie, een dansje placeren of een afspraak met zakenpartners in een uniek kader? Van 20 april tot en met 12 juni kan iedereen terecht in Lentebar Moose op de Heistse berg. De ideale aanzet richting de zomer met de nodige sfeer en ambiance, zowel overdag als ’s avonds!

Sfeer op de Heistse berg
Even uitblazen na een middagje shoppen of een stevige wandeling met een lekkere cocktail en tapasbordje, een sangria met vers fruit of een verfrissende frappuccino? De drijvende kracht achter winterbar Moose en Bistro Maginique slagen de handen in elkaar voor een gezellige lentebar op de flanken van de berg. Het gekende concept van tijdens de winter,  een unieke locatie en dat op een berg van horeca-ervaring, de ideale mix! Het wordt er genieten van een drankje en hapje, een partijtje darts of petanque.

Volle dansvloer
Ook in Lentebar Moose zullen heel wat dj’s hun opwachting maken om het beste van zichzelf te geven en jullie aan het dansen te krijgen. Zo kan je op donderdagavond al van het  weekend beginnen dromen tijdens de Thirsty Thursdays waar resident dj Peter je met veel plezier klaar zal stomen voor een weekend vol plezier. Apéro Fri!yay zet het weekend  helemaal goed in en elke zaterdag is iedereen welkom om zijn of haar beste dansmoves boven te halen. Saturday Moose Fever is telkens een feestje met de beats van de beste  all-round dj’s. Dj’s als Milano, Henky, Robbe Hood en Bassart zullen achter de draaitafels te vinden zijn maar ook Zohra, dj Frank, Dimitri Wouters en Nightlife dj komen langs. Dat  wordt dansen tot in de vroege uurtjes!

Live muziek op zondag
Elke zondagavond kan je vanaf 20u terecht bij Moose voor een gezellig en gratis huiskamerconcert. Tijdens de Vintage Sundays geniet je elke week van een ander muziekgenre.  Jazz, pop en soul, ... ze passeren allemaal de revue. Lokale talenten als Aalex, Enchanté, Luna, Maxine Michiels en Thomas Heremans maken hun opwachting maar ook Esther Sels, Gunther Neefs en Kate Ryan komen naar de lentebar met een mix van ingetogen en uptempo nummers.

Het volledige programma ontdek je op www.lentebarmoose.be

Lentebar Moose
Kerkhofstraat 4
2220 Heist-op-den-Berg

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier